Om Kicki

helbildJag heter Christina ”Kicki” Forsenhäll och är Hälso- och beteendevetare.

Utbildad i beteendemedicin och hälsopsykologi på Universitetet i Östersund samt ledarskap och coaching. Högskoleutbildad inom
kostens betydelse för hälsan. Lic.kostrådgivare.Stressterapeut. Lic. Yogainstuktör. S.A.F.E Lic.

Är utbildad lärare och har många års erfarenhet av pedagogik och utbildning. Har genom åren fått stor erfarenhet av utbildning och utveckling hos människor. Aktiv både inom elit- och motionsidrott.

Är en väl anlitad föreläsare på företag och föreningar. Föreläser med stor entusiasm på ett tvärvetenskapligt perspektiv i ett helhetsperspektiv dvs. kost, motion, tankar, kommunikation, stress och vila. Lockar ofta både till skatt och eftertänksamhet.

Väcker tankar som ger insikt och ökad förståelse hur kroppen fungerar och hur vi reagerar i olika situationer. Blandar föreläsningar med praktiska övningar för att få igång den egna utvecklingen.

Vill inspirera till att upptäcka egna resurser och förmågor. Det är ett livspussel och det pusslet ser olika ut för olika individer, det gäller bara se till att alla bitarna faller på plats för att få ett glädjefyllt och hälsosamt liv.

Är man medveten om hur man tänker och agerar infinner sig glädjen, passionen och balansen!

Läs mer här om mina uppdragsgivare och var jag synts i media.

Comments are closed.