Tänk om – Byt fokus!

Tänk annorlunda ! Byt fokus! Tankens kraft och möjligheter!

arbetsglädje

 

 

 

Öka arbetsglädjen och trivseln genom att bli medveten om vad du tänker och vilken attityd du har! En medvetandegörande föreläsning och workshop med många intressanta och givande övningar som ger rätt fokus och ökade möjligheter till förändringar som leder till det du vill! Nytt fokus – nya möjligheter – ny öppen tillvaro!

Allt börjar med en tanke. Den tanken leder till känslor, handlingar och kommunikation. Vad tänker du på? Vad leder det till? Bra eller dåligt? Kraft eller motgång? Irritation eller glädje? Vad sprider du på din arbetsplats? Hur kan vi tillsammans hitta ett bra fokus! Konstatera, acceptera och agera!

Tänk om – tänk annorlunda – tänka andra tankar och som ger kraft och möjligheter i nuet. Vi tänker varje dag enligt en forskare 65 000 tankar om dagen. Hur låter de? Enligt en annan studie gjord i USA var över 80 % baserat på kritiska, negativa, arga eller tankar i rädsla. Få verktyg att ändra till tänk om det funkar? Tänk om det blir bra eller ännu bättre! Att bli medveten om sina tankar är steg 1 sedan kan vi välja att tänka annorlunda

Många gånger tänker vi tänk om det och det skulle hända i rädsla. Tänk om syftar på att istället på att tänka alla rädslor, tänk om det inte funkar, tänk om det misslyckas, tänk om ngn annan tycker till, tänk om ngt annat hemskt händer osv. Tänk om det blir bra! Tänk om det lyckas! Många tänk om i rädsla triggar oss och det händer sällan… Tänk och hitta lösningar och vi kan hitta kraft och ork att hantera nuet hur det än ser ut! Tänk lösningar och möjligheter ! Det har lätt för att bli bra när vi förväntar oss det!

Comments are closed.